Постна питка от пълнозърнесто брашно и маслинилесно

By Lyubomira Georgieva

Постната питка с пълнозърнесто брашно е винаги добър избор за вашата трапеза, дори може да разнообразите типичната бъдна питка.

  • Prep: 40 мин
  • Cook: 50 мин

Чийзкейк с тиква и мед без печенелесно

By Lyubomira Georgieva

Есенна вариация на любимия на много от чийзкейк. Лек, пухкав и лесен чийзкейк, който се съчетава идеално с чаша горещо какао.

  • Prep: 35 мин
  • Cook: 3 часа 5 мин

Пилешки шишчета с бекон и ананаслесно

By Trapeza.bg

  • Prep: 20 мин
  • Cook: 15 мин
  • Yields: 6 шишчета

Свежа крем супа от краставицилесно

By Trapeza.bg

Лека и освежаваща, тази крем супа от краставица e едно прекрасно ястие за летните жеги.

  • Prep: 10 мин
  • Cook: 10 мин
  • Yields: 4 порции

Хрупкави пилешки хапки с чедърлесно

By Trapeza.bg

Сирене, сирене и още сирене! Това е тайната зад тази вкусна рецепта за тези хрупкави пилекши хапки.

  • Prep: 25 мин
  • Cook: 25 мин

Featured Recipes   Browse All Recipes

Постна питка от пълнозърнесто брашно и маслинилесно

Постната питка с пълнозърнесто брашно е винаги добър избор за вашата трапеза, дори може да разнообразите типичната бъдна питка.

By Lyubomira Georgieva

Чийзкейк с тиква и мед без печенелесно

Есенна вариация на любимия на много от чийзкейк. Лек, пухкав и лесен чийзкейк, който се съчетава идеално с чаша горещо какао.

By Lyubomira Georgieva

Пилешки шишчета с бекон и ананаслесно

By Trapeza.bg

You can add text-based parallax blocks to call out anything you want. You can specify the image, screened color, screened opacity, text size, text color and content.

Recent Tweets

So, who do YOU think deserves to win tonight?! #IronChefAmerica

 6 hours ago via @foodnetwork

RT @Mark_Dacascos: Possibly one of the most intense #IronChefAmerica battles so far this season. Thoughts?

 6 hours ago via @foodnetwork

.@AltonBrown’s Citrus-Marinated Olives are BEYOND simple to make: https://t.co/69J0cYlc6d! #IronChefAmerica https://t.co/pH0PVE9gXu

 7 hours ago via @foodnetwork

Feast your eyes on everything else @EBattes made for Battle Olives! #IronChefAmerica https://t.co/hAkb7EwsaB

 7 hours ago via @foodnetwork

RT @jettila: And I’m always here for you. https://t.co/qvLK4rxlE8

 7 hours ago via @foodnetwork

Now You Know: @AltonBrown schools us on all kinds of olives and how to eat them. #IronChefAmerica https://t.co/ENomfdyHIo

 7 hours ago via @foodnetwork

Check out the rest of @stephanieizard’s olive menu! #IronChefAmerica https://t.co/PMmUaGaxH9

 7 hours ago via @foodnetwork

RT @jettila: Feel so blessed to be on #IronChefAmerica with @altonbrown , @Mark_Dacascos and be team! https://t.co/73rUsvrHx4

 7 hours ago via @foodnetwork

Battle Olive is INTENSE! #IronChefAmerica https://t.co/eczT4nVSKR

 7 hours ago via @foodnetwork