Постна питка от пълнозърнесто брашно и маслинилесно

By Lyubomira Georgieva

Постната питка с пълнозърнесто брашно е винаги добър избор за вашата трапеза, дори може да разнообразите типичната бъдна питка.

  • Prep: 40 мин
  • Cook: 50 мин

Чийзкейк с тиква и мед без печенелесно

By Lyubomira Georgieva

Есенна вариация на любимия на много от чийзкейк. Лек, пухкав и лесен чийзкейк, който се съчетава идеално с чаша горещо какао.

  • Prep: 35 мин
  • Cook: 3 часа 5 мин

Пилешки шишчета с бекон и ананаслесно

By Trapeza.bg

  • Prep: 20 мин
  • Cook: 15 мин
  • Yields: 6 шишчета

Свежа крем супа от краставицилесно

By Trapeza.bg

Лека и освежаваща, тази крем супа от краставица e едно прекрасно ястие за летните жеги.

  • Prep: 10 мин
  • Cook: 10 мин
  • Yields: 4 порции

Хрупкави пилешки хапки с чедърлесно

By Trapeza.bg

Сирене, сирене и още сирене! Това е тайната зад тази вкусна рецепта за тези хрупкави пилекши хапки.

  • Prep: 25 мин
  • Cook: 25 мин

Featured Recipes   Browse All Recipes

Постна питка от пълнозърнесто брашно и маслинилесно

Постната питка с пълнозърнесто брашно е винаги добър избор за вашата трапеза, дори може да разнообразите типичната бъдна питка.

By Lyubomira Georgieva

Чийзкейк с тиква и мед без печенелесно

Есенна вариация на любимия на много от чийзкейк. Лек, пухкав и лесен чийзкейк, който се съчетава идеално с чаша горещо какао.

By Lyubomira Georgieva

Пилешки шишчета с бекон и ананаслесно

By Trapeza.bg

You can add text-based parallax blocks to call out anything you want. You can specify the image, screened color, screened opacity, text size, text color and content.

Recent Tweets

RT @RobertIrvine: Can’t wait to actually watch @Rest_Imposs tomorrow night at 9pm eastern on @FoodNetwork Al’s seafood wow was this one ...…

 32 minutes ago via @foodnetwork

RT @RobertIrvine: Who is tuning in tomorrow night for an all-new #RestaurantImpossible? 9p ET on @foodnetwork. https://t.co/7Vntr6aSR4

 1 hour ago via @foodnetwork

Recipe of the Day: @RobertIrvine's French Toasthttps://t.co/7WmVVfEntw! https://t.co/AbjORDgoE4

 1 hour ago via @foodnetwork

CONGRATULATIONS to the newly crowned Master of 'Cue: Lee Ann Whippen! Watch her cook up a seriously epic Tomahawk S… https://t.co/SmPRizTqE7

 14 hours ago via @foodnetwork

RT @guarnaschelli: The answer to this question is yes. #TheFlayList https://t.co/bBvCUdSDbR

 14 hours ago via @foodnetwork

RT @bflay: #TheFlayList can’t wait for episode 2! This week we did tacos... What classic dish do you think we’ll focus on next time? @FoodN

 14 hours ago via @foodnetwork

RT @t_durhamflint: #TheFlayList was actually adorable

 14 hours ago via @foodnetwork

RT @bflay: Ok retweet if you really want some tacos right now #TheFlayList

 14 hours ago via @foodnetwork

RT @jessL_mullane: I think #TheFlayList is gonna be my new must watch show. Love the show @bflay

 14 hours ago via @foodnetwork

RT @74Finewine: @bflay @_oxomoco_ This place is #beautiful and the #food looks yummy. #TheFlayList #Oxomoco https://t.co/KzyV2NgcNP

 14 hours ago via @foodnetwork