Покемони борят болестите с Мурсалски чай

  Posted on   by   No comments

„Здравето е най-ценното съкровище, което най-лесно може да се загуби. Вероятно затова така лошо го пазим.“

Така френският лекар и писател-моралист Едм-Пиер Бошен (1748-1824) е оценил богатстовото на пълноценния живот преди около три века.

Днес определено медицината и технологията са напреднали до степен, която ни дава много по-широк спектър от инструменти, с които да подобрим здравето и силите си. Българска фирма е създала иновативен продукт със силно имуностимулиращо действие, което да е базирано изцяло на натурални екстракти и витамини. Без консерванти или други вредни компоненти.

С цел да увеличи желанието на малчуганите да пият полезното сиропче, фирмата е включила във всяка опаковка подарък- покемон фигурка. Така децата сами ще искат да пият от здравословните и екстракти и витамини.

Силата на Imunno Kids се крие в основните му съставки, които имат силно имуностимулиращо действие. Екстрактът от черен кимион например, има изключително благоприятен ефект върху човешкото здраве заради своите активни съставки, които имат забележителна антиоксидантна активност.

Мурсалският чай също е известен със силните си имуностимулиращи свойства. Този компонент оказва изключително положителен ефект при възпаления на горните дихателни пътища, които неизбежно съпътстват живота ни най-често през есенния и зимния сезон. Чрез иновативната технология за екстракция, фирмата е извлякла максимално полезните полифеноли, флавоноиди, витамини, аминокиселини, ароматични вещества, минерални соли и микроелементи в билката.

Силата на Imunno Kids се дължи и на богатото разнообразие от витамини, така необходими за укрепване на имунната система на децата.

Безспорни са качествата на Витамин С. Употребата му повишава защитните сили на организма като помага за по-доброто усвояване на желязото, нормализира пропускливостта на капилярите и благоприятства върху ефективното функциониране на централната нервна система.

Витамин Е оптимизира кръвообращението и поддържа сърдечно-съдовата система.

Витамин B6 е необходим за поддържане на мускулния тонус на стомашно-чревния тракт, за нормалното функциониране на нервната система и за формиране на еритроцитите и клетките на имунната система.

Витамин А или наричаният още витамин на растежа е особено важен за доброто развитие на нашето дете. Без наличието му, организмът е податлив на вируси и простуда. А употребата му, освен че засилва имунната система, действа благоприятно върху състоянието на кожата, венците, зъбите, косата и ноктите.

Сред съставките на Imunno Kids е и т.нар. „слънчев витамин“ или витамин D (холекалциферол), който се получава най-лесно чрез редовно излагане на слънчева светлина. През зимните месеци ограниченият брой слънчеви дни води и до по-ниските нива на приемане на витамин D. А наличието му е особено важно, тъй като спомага за изграждането и поддържането на здрави клетки, чрез които организмът усвоява калций, подпомага растежа на костите и е щит срещу автоимунни заболявания.

Компилацията от витамини и микролементи в Imunno Kids е специално подбрана и изработена от GreeNutrition, съвместно с най-голямата компания – производител на витамини в света, за да укрепи защитната сила на оргаизма, съобразявайки се именно с индивидуалните нужди на децата. Комбинация от натурални екстракти в Imunno Kids подпомагат естествения имунитет, увеличението на съпротивителните сили на организма, изчистването му от токсини, доброто зрение и концентрация.

Така, с приемането на Imunno Kids, децата Ви ще бъдат жизнени и енергични, здрави и активни през цялата година, независимо дали ще си играят в снега или на морето. Приложението му е подходящо за деца над 4 г., а цената е сформирана, за да е достъпна за всички.

Повече за Imunno Kids може да научиш тук.

Categories: Любопитно

Author: Trapeza.bg

Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *