Брънч от хляб, шунка, чедър и яйце

  • Приготвяне

    35 мин
  • Сложност

    лесно
  • Количество

    4 порции

Бързо хапване, което е идеално за късна закуска или за ранобудниците който са закусили, но са огладнели преди да дойде време за обяд.

Продукти

1 френски хляб (600-700гр.)

150 гр. нарязана шунка

150 гр. чедър - нарязан

2 яйца

50 мл. прясно мляко

1 картоф

Приготвяне

1Сложете готварска хартия в тавичка. Разрежете хляба на равни филийки, като внимавате да не режете докрай.

2Във всеки процеп, сложете по малко шунка и чедър. Настържете картофа отгоре.

3Разбийте млякото и яйцата и поръсете хлебчето обилно. Изчакайте няколко минути да попие хубаво.

4Сложете да се пече за 20мин в предварително загрята на 180 градуса фурна.

00:00

0 Коментара

All fields and a star-rating are required to submit a review.